Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου, συνεδρίασε την περασμένη Κυριακή το Δ.Σ. του Νηλέα λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, με ομόφωνη απόφαση ο Αργύρης Μαστραγγελής θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη θέση του προπονητή. Η ομάδα θα στηριχθεί στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό, με μικρές προσθήκες ποδοσφαιριστών από τη γύρω περιοχή. Ένα σημαντικό εμπόδιο για το σχεδιασμό της νέας σαιζόν αποτελούν οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές που περιμένουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, για να μάθουν τον τόπο που θα φοιτήσουν. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο γήπεδο Νεοχωρίου. Αποφασίστηκε επίσης να οργανωθεί καλύτερα η ακαδημία της ομάδας, σε τρία τμήματα με την ευθύνη του Αργύρη Μαστραγγελή. Η λειτουργίας της ακαδημίας θα συζητηθεί εκ νέου σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. εντός του Αυγούστου, ενώ η έναρξη των προπονήσεων υπολογίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχουν οι Δημήτρης Κότσαρης και Γιώργος Περιβολάρης, ενώ αποχώρησε για προσωπικούς λόγους ο Βασίλης Μερτύρης, από τα σημαντικότερα διοικητικά στελέχη της ομάδας της χρονιά που πέρασε. Προβληματισμός επικρατεί λόγω της έλλειψης εύρωστων οικονομικά παραγόντων, σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Τα μέλη του Δ.Σ. καλούνται να εξασφαλίσουν τα απαιτούμενα έσοδα, ενώ σημαντικό οικονομικό βάρος θα κληθεί να καλύψει για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ρέτσας, ο οποίος από την περυσινή χρονιά έχει εκφράσει την επιθυμία να απεμπλακεί σταδιακά από τα διοικητικά του Νηλέα.
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του Νηλέα, στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου με τους Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Χαρά Βέρρα και άλλους καλλιτέχνες. 
Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και το κύπελλο την 1η του ίδιου μήνα. 
Ο Αργύρης Μαστραγγελής στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο του Νηλέα, έχει συμπληρώσει 91 αγώνες, μετρώντας 55 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες. Παράλληλα με την πρώτη ομάδα, τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία, αλλά και στην ομάδα νέων του Νηλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου